NEON Televizija - Kalesija Online - Živinice - Zvornik

Budite dio najboljih: Golden team Prnjavor-Kalesija

| 29. Juni 2013.
21:48
Kalesija Online

Prije nekoliko sedmica u Prnjavoru sa radom je počeo kick-boxing klub “Golden team”. Treninge u ovom klubu za sve zainteresovane vodi viceprvak države prvak svijeta i balkana u ovom sportu Samed Osmanović.

“Odlučio sam da i u Kalesiji mladima nešto organizujem da se sklone sa ulice i nauče osnove borbe i samoodbrane”, kazao je za Sajt kalesijske raje Osmanović koji nije krio zadovoljstvo za postignuto u veoma kratkom periodu. Treninzi se održavaju u prostorijama MZ Prnjavor, a održavaju se tri puta sedmično utorkom, četvrtkom i nedjeljom od 19:00 sati.

Počinjemo u 19:00 pa sve dok se ne umorimo kaže kroz smijeh Samed, koji ističe da mu je drago što se sve više mladih okreće sportu što govori da će i u Kalesiji biti prvaka u budućnosti. Ukoliko želite postati dio najboljih dovoljno je da pozovete 062 370 431 i da se raspitate o svemu što vas zanima.

 

Komentari

Kategorija: Kalesijske teme

nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher air max pas cher giuseppe zanotti pas cher zanotti pas cher giuseppe zanotti pas cher giuseppe zanotti pas cher zanotti pas cher giuseppe zanotti pas cher giuseppe zanotti soldes michael kors outlet michael kors outlet online michael kors outlet store michael kors outlet handbags michael kors outlet watches moncler outlet online piumini moncler outlet moncler outlet moncler outlet italia moncler outlet milano woolrich outlet online